Australië 2023 - Leren zichtbaar maken - John Hattie

Let op:
Door de Covid-19 beperking wordt de studiereis naar Australië opgeschoven naar het voorjaar van 2023. We hopen dan van harte dat er weer veilig gereisd kan worden, zodat we deze bijzondere reis voor de 4e keer met jullie mogen maken.
Via inschrijven op deze pagina, kunt u zich nu al opgeven.

In zijn boek ‘Visible Learning’  geeft John Hattie een overzicht van onderzoeken die de afgelopen 20 jaar gedaan zijn naar de factoren in het onderwijs die een impact hebben op het leren van kinderen. Dit onderzoek toont o.a. aan dat de invloed van feedback één van de krachtige middelen die een leerkracht kan inzetten om kinderen hun leerdoelen te laten bereiken. …

lees meer

Let op:
Door de Covid-19 beperking wordt de studiereis naar Australië opgeschoven naar het voorjaar van 2023. We hopen dan van harte dat er weer veilig gereisd kan worden, zodat we deze bijzondere reis voor de 4e keer met jullie mogen maken.
Via inschrijven op deze pagina, kunt u zich nu al opgeven.

In zijn boek ‘Visible Learning’  geeft John Hattie een overzicht van onderzoeken die de afgelopen 20 jaar gedaan zijn naar de factoren in het onderwijs die een impact hebben op het leren van kinderen. Dit onderzoek toont o.a. aan dat de invloed van feedback één van de krachtige middelen die een leerkracht kan inzetten om kinderen hun leerdoelen te laten bereiken.

Bob Hofman en Gert ten Hove zijn tijdens een studiereis naar Finland in 2015 in contact gekomen met een van de directe medewerkers van John Hattie. Van daaruit is het idee ontstaan om een studiereis naar Australië te organiseren voor bestuurders, schoolleiders en teamleiders. Die droom is uitgekomen en met 16 deelnemers maakten we in februari 2017, 2019 en 2020 leerzame en onvergetelijke reizen naar Sydney en Melbourne.

Bij de studiereis in 2019 zijn de ervaringen en feedback van de deelnemers zeer positief. In 2020 reisden we met een stevige delegatie van de Landstede groep en is er een ontwikkeleing ingezet die we ook in 2021 samen willen doorzetten. . Dat is het aanbod dat we je nu doen: tijdens de periode van de voorjaarsvakantie in 2020 bieden we opnieuw een studiereis naar Sydney en Melbourne aan. Door de combinatie van een schoolweek en een vakantieweek beperken we de uitval voor de scholen en hebben toch voldoende tijd voor een fantastische reis met aandacht voor onderwijs en het land zelf. In het programma nemen we dan ook zeker weer op:

  • Een bezoek aan het NSW Department of Education, waarbij een kader wordt gegeven voor het onderwijs in Australië
  • Fantastische schoolbezoeken (PO en VO) en ontmoetingen met schoolleiders die werken in de geest van Hattie;
  • Een bezoek aan het Bastov Institute of Educational Leadership in Melbourne
  • Een ontmoeting met John Hattie. waarbij de ingaat op de ervaringen, vragen en verwondering van de deelnemers
  • Maar natturlijk ook voldoende tijd om ook het prachtige Australië te ontdekken; de Blue Mountains en de ‘Great Ocean Road‘ doen we zeker weer aan!

De kosten voor deze reis van 14 dagen indiceren we op € 5.795,- op basis van alle vliegreizen, 1-persoonskamer, vervoer in Australië, schoolbezoeken, excursies en ontbijt/diner.
We hebben plaats voor max. 22 personen.

Na onze ontmoeting op 28 februari 2019 heeft John Hattie opnieuw zijn volle medewerking aan de studiereis toegezegd: “I love collaborating with Dutch educators; they always have a lot of sharp and indepth questions” :-)) Wij, Gert en Bob zijn trots en echt super blij met deze samenwerking. Door de wereldwijde Covid-19 situatie schuiven we deze reis een jaar op en beginnen met veel plezier aan de voorbereidingen van de reis in februari 2023, join us??

Voor meer informatie: stuur een e-mail aan Bob en/of Gert.

verbergen
 

Inschrijven

Inschrijfformulier Inschrijfformulier Australië februari 2023

Ik heb de aandachtspunten voor deze reis onder het kopje 'Opmerkingen' op deze webpagina gelezen.

Een moment geduld aub.

Bijeenkomsten

Startbijeenkomst vrijdag 11-11-2022 / Tijd: 13:30 uur
Locatie

Reisgegevens

NaamAustralië 2023 - Leren zichtbaar maken - John Hattie
Vertrek 17-02-2023
Terugkomst04-03-2023
Aantal deelnemers 22
Kosten€ 5.995, -
Reisschema
DagVluchtnr.VertrekVanNaarAankomst
17-02-2023Amsterdamvolgt
18-02-2023volgtSydney
25-02-2023SydneyMelbourne
03-03-2023Melbournevolgt
04-02-2023volgtAmsterdam
Opmerkingen

Deelnemers dragen zelf zorg voor een reis- en/of annuleringsverzekering. Deze studiereis geldt als een zakelijke reis, uw privé reisverzekering dekt deze niet, uw werkgever dient voor u een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Met het verzenden van het inschrijfformulier gaat u een betalingsverplichting voor de vermelde reissom aan.

Indien door overmacht (b.v. weer, reis- en/of inreisbeperkingen) deze studiereis geen doorgang kan vinden, zal de studiereis i.o.m de deelnemers op een later tijdstip worden uitgevoerd

Reisprogramma
Nog geen gegevens bekend
Deelnemers
NaamSchoolLocatieBevestigd
manDocent 1 - ingeschrevenVechtdal CollegeHardenbergja
manDocent 2 - gereserveerd Vechtdal CollegeHardenbergnee
manGereserveerd - 1OpenEindhovennee
vrouwOpen OpenOpennee
manOpen OpenOpennee
Organisatoren
MBob HofmanICT&EDieren
MGert ten HoveCSG het NoordikAlmelo
Reisverslag
Nog geen reisverslag beschikbaar
Handige links


Wiki


Galerij
Nog geen galerij beschikbaar