Get the Flash Player to see this movie.

Woensdag 27 mei 2009

Terug naar de dagverslagen van Suriname

Na een voorspoedige nachtvlucht landen we rond 09:30 uur op Schiphol. Al goed voorgelicht over de 100% controlle hadden we tegen de ouders gezegd dat er na het landen nog minstens anderhalf uur bijkwam voor we door alle checks zouden zijn. Wat schetste onze verbazing toen we vlot door de eerste check gingen, nog vlotter door de douane.... en helemaam vlot door de koffercontrolle. We mochten als groep zo doorlopen en geen van de koffers hoefden open; zal vast wel aan de eerlijke gezichten van team 5 liggen :-).
Tijd voor de laatste groepsfoto en tegen 10:30 uur stonden we al in de aankomsthal.
 
 
 
Hoewel nog niet alle ouders er al waren kregen we een hartelijk ontvangst. Een prachtig spandoek, met een groepsfoto van de dag ervoor, balonnen, dikke vette gouden (chocolade) medailles met 'Bedankt' erop en prachtige bloemen en gele rozen voor de begeleiders. Natuurlijk kregen de broers en zussen direct de meegebrachte souveniers in handen gedrukt...drie gebroeders met een Suri-pet :-)
 
top
 
 
 
 
 

top

Na de laatste zwaai en vaarwel, nog een brasa voor de begeleiders. Hanneke, Bernard en Ton, dank jullie wel voor een fantastische week! 
Henry, klus geklaard, je kan trots op je team 5 zijn!