Corlaer Cycling

Hallo, wij zijn Expeditie Corlaer Cycling.

Op deze pagina zullen wij ons aan jullie voorstellen en jullie op de hoogte houden van onze activiteiten en het doel van onze expeditie.

Kick off 9 september 2016

“Alle expedities van het corlaer college zijn vandaag van start gegaan tijdens de kick-off! We hebben verschillende opdrachten gedaan om de band in het team te versterken. Ook hebben we een promotiefilmpje gemaakt die binnenkort online zal verschijnen. Het was een gezellige middag!”

Na de openingswoorden van Dhr. Ronald Schaefer en de uitreiking van de team shirts hebben de Expeditie teams van Expeditie Corlaer 7 (2016-2017) een aantal samenwerkings-opdrachten uitgevoerd om de teamspirit te versterken: Een stokkenspel, …

lees meer

Hallo, wij zijn Expeditie Corlaer Cycling.

Op deze pagina zullen wij ons aan jullie voorstellen en jullie op de hoogte houden van onze activiteiten en het doel van onze expeditie.

Kick off 9 september 2016

“Alle expedities van het corlaer college zijn vandaag van start gegaan tijdens de kick-off! We hebben verschillende opdrachten gedaan om de band in het team te versterken. Ook hebben we een promotiefilmpje gemaakt die binnenkort online zal verschijnen. Het was een gezellige middag!”

Na de openingswoorden van Dhr. Ronald Schaefer en de uitreiking van de team shirts hebben de Expeditie teams van Expeditie Corlaer 7 (2016-2017) een aantal samenwerkings-opdrachten uitgevoerd om de teamspirit te versterken: Een stokkenspel, trustfall, muizenval, zenuwbal, boogschieten en een filmopdracht stonden deze middag op het programma. De middag werd vrolijk afgesloten met het maken van mooie teamfoto’s.

kick_off_site_1748

En dit zijn onze coaches: Heleen van´t Bosch en Bas van de Pol 

Zie voor het promotiefilmpje: https://www.facebook.com/corlaercycling/videos/1073711536031779/

Verslag van:

2 september: Vandaag zijn we dan eindelijk gestart! Het gaat nu echt beginnen… We zijn met zijn allen bij elkaar gekomen nadat we allemaal eigen ideeën hadden bedacht. De eerste stap is gezet, we hebben al een goed doel bedacht! Dit doel moet nog even geheim blijven maar over een tijdje kunnen we het bekend maken…

We hebben net contact gehad met het goede doel en we mogen het bekend maken…… Het doel van Corlaer Cycling 2016-2017 wordt….. VILLA PARDOES!!!! Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen in Kaatsheuvel, naast de Efteling. Gezinnen met een gehandicapt kind kunnen hier een week verblijven en volop genieten van de Efteling. Voor meer informatie over Villa Pardoes kunt u op deze link klikken: http://www.villapardoes.nl/

18 september:
Hallo!

Heeft u een goede fietsbroek nodig? En wilt u er niet al teveel geld aan uitgeven? Dan zijn deze professionele fietsbroeken echt iets voor u! Door deze fietsbroeken te kopen heeft u niet alleen zelf een fantastische fietsbroek, u steunt ook nog eens het goede doel: Villa Pardoes. De fietsbroeken, vaak niet van nieuw te onderscheiden, kosten maar €5 per stuk! Wij hebben veel broeken op voorrraad.

De fietsbroeken van het merk Vitesse en Ultima zijn in deze maten beschikbaar:

Mannen:
4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10

Vrouwen:
38, 40, 42 en 44

Wij Corlaer Cycling, gaan in juni fietsen voor het goede doel; Villa Pardoes. Wij gaan een week lang fietsen om zoveel mogelijk geld op te halen. De opbrengst van deze fietsbroeken word gebruikt om dit avontuur te realiseren en om het goede doel te steunen. Helpt u ons ook?

Zie verder op onze Facebookpagina

7 oktober:

Vanmiddag stond er weer iets super leuks op het programma; we waren uitgenodigd door Villa Pardoes om een kijkje te nemen in de villa. En wat ziet het er mooi uit! Hartstikke mooi dat ze zieke kinderen daar een week van plezier, geluk en liefde kunnen voorzien! Ze zullen daar een week hebben om nooit meer te vergeten. Wat een prachtig doel, Villa Pardoes!!! Bedankt dat we er vandaag een kijkje mochten nemen!

fb1_07-10

fb2_07-10

fb3_07-10

fb4_07-10

11 oktober:

Een aankondiging in Nijkerk nieuws over de Sport- en Speldag op 19 oktober!

16 oktober:

Zaterdagmiddag werd er een fietstocht door Ben de Ruiter Tweewielers​ georganiseerd omdat hij 1 jaar bestaat. Natuurlijk waren wij van de partij, aangezien wij heel wat kilometers moeten trainen voordat we ons uiteindelijke doel kunnen behalen. Speciaal voor de Corlaer Cycling fietsers werd er eerst een rondje gefietst van zo’n 26 km. Iedere Corlaer Cycling fietser mocht naast een ervaren wielrenner. We kregen geweldige tips en iedereen heeft veel geleerd! Na afloop werd er in kader van het thema ‘Oktoberfest’ bradwurst gegeten en werd er wat gedronken. Al met al een geweldige dag waar we veel van hebben opgestoken. Super bedankt Ben de Ruiter​, Arno Snapper​, Roland Ruitenberg​, Ralph Eggenkamp​, Daniel de Wit​, Freek Rebel, Roy Sprunken​, Alex Buitenhuis​, Erik Nijenhuis, Gerard Van Veelen​ en iedere andere wielrenner die ons heeft geholpen! 

fb5_18-10

fb6_16-10

19 oktober:

Weet u deze regenachtige vakantiedag nog activiteit voor u kinderen? Kom naar de sport- en speldag op het Corlaer College. Kosten €5,- voor het goede doel Villa Pardoes. De ochtend is van 09.30 – 12.00 en de middag van 13.00 – 15.30. Tot straks!

fb7_19-10

Vandaag een super dag gehad! Wat kwamen er veel kinderen af op onze sport- en speeldag! Heel gezellig! We hadden 3 gymzalen volgezet met allerlei activiteiten. Daarnaast was er ook nog een tekenlokaal waar er volop werd geknutseld. Er waren activiteiten van voetballen, een vliegend tapijt maar ook kon je schommelen, met Duplo spelen en noem maar op. Iedereen heeft zich ontzettend vermaakt en wat vonden we het leuk om een dag met jullie te mogen spelen! We hebben heel veel geld opgehaald voor het goede doel; Villa Pardoes!!! Het was voor herhaling vatbaar, dus wie weet ziet u ons nog eens verschijnen!

fb8_19-10

fb9_19-10

5 november:

Gisteren hebben we kantineverkoop gehad; we hebben een goed bedrag opgehaald. Dit werd onder andere mede mogelijk gemaakt door de spar uit Nijkerkerveen, Marielles kwaliteitskip, het Oosten en bakkerij Ten Have !! Allemaal super bedankt!! Marielles Kwaliteitskip vind u tegenwoordig in de Kloosterstraat!

11 november:

Vandaag hebben we weer kantineverkoop gehad; we hebben een goed bedrag opgehaald. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Storteboom en bezorgbakker Dick !!
Allemaal super bedankt!!

19 november:

Vandaag met de groep ons kledingset opgehaald bij fietssponsor Ben de Ruiter Tweewielers in Nijkerk. Enorm blij mee!! Bedankt voor deze samenwerking en Arjen Gerritsma bedankt voor de mooie foto´s!

fb10_19-11

fb11_19-11

30 november:

Vanavond staan wij op de Ladiesnight in Pathe Amersfoort. Gaat u daarheen? Kom dan lootjes halen voor loterij en win te gekke prijzen met als hoofdprijzen een luxe hotelovernachting in Hotel & Gasterij De Roode Schuur of in Recreatiepark de Boshoek. Of maak een te gekke selfie in onze photobooth voor het goede doel en krijg deze direct uitgeprint mee naar huis mede mogelijk gemaakt door bunq. Met dit alles steun je natuurlijk ons prachtige doel Villa Pardoes!
#ladiesnight#pathe#villapardoes#selfie#winnen#bunq#boshoek#hotelDeRoodeSchuur

fb13_19-11

fb12_19-11

Wat een top avond in Pathé Amersfoort met fantastische prijzen van o.a. Alberto’s ItalianCoavaBlack & BiancoWijnhandel de MoorRestaurant de Dolle Joncker die al verloot zijn en prachtige foto´s van bunq. Sponsors bedankt! Maar blijf ons volgen…. vrijdag worden de hoofdprijzen verloot en bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Mede mogelijk gemaakt door Hotel & Gasterij De Roode Schuur & Recreatiepark de Boshoek. Wie gaat er helemaal tot rust komen in het prachtige hotel van Hotel & Gasterij De Roode Schuur en wie gaat de Veluwe verkennen vanaf recreatiepark de Boshoek?

2 december:
Wat hebben we een geweldige avond gehad woensdag. Wat een drukte en gezelligheid! We hebben bij de loterij veel loten verkocht en hebben vervolgens door middel van een eerlijke loting twee loten getrokken. Tromgeroffel….De winnaars zijn… lootje nummer 179 en 480! Van harte gefeliciteerd!
De eigenaar van lootje 179 heeft een mooie hotelovernachting gewonnen, bij de Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk. Inclusief ontbijt voor 2 personen.
De eigenaar van lootje 480 heeft ook een geweldige waardebon voor een hotelovernachting bij de Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen gewonnen inclusief ontbijt voor 2 personen.
We wensen jullie heel veel plezier en hopen dat jullie genieten van de overnachting.

9 december:

Corlaer Cycling voelt zich vol energie bij M En M TheNext.

17 december:

Onze gave gesponsorde vesten en shirts binnen! Super BEE-visible Textiel Printing Roland Ruitenberg heel blij mee, wij komen weer goed voor de dag. #goedgekleed

 

fb14_19-11

 

Tekenen overeenkomsten 21 december 2016

cycling-2-tekenen

cycling-1-tekenen

4 januari:

De drie deelnemers die op vrijdag 27 januari 2017 om 09.00 uur de meeste likes hebben verzameld gaan door naar het Sponsor Pitch event. De winnende deelnemers worden via het doorgegeven e-mailadres bekend gemaakt. Helpt u ons mee? Klik op de foto op onze Facebook pagina en like deze!!

27 januari:

Uit de in totaal 87 aanmeldingen voor de Mantel.com Sponsor Pitch zijn wij één van de tien deelnemers die door de jury is geselecteerd. Bedankt voor het liken en delen van onze foto. Volgende week gaan wij knallen!!

https://www.mantel.com/blog/sponsor-pitch/deelnemers-2017/

3 februari:

We zijn al ontzettend druk in de weer met de voorbereidingen voor de presentatie vanavond in de superstore van Mantel.com in Arnhem! Ook in de keuken wordt er hard gewerkt, deze grote stapel pannenkoeken moet onze honger wel stillen, toch? Over iets meer dan een uur vertrekken we op onze racefietsen naar Arnhem!!!

Aan de pannenkoeken bij Mantel.com na een mooie fietstocht. Straks knallen bij de pitch 💪💪

TROTS! 💪 Mantel.com #sponsorpitch

Zie hier ons filmpje!

4 februari:

Het was een lange dag gisteren voor team Corlaer Cycling, die toch wel eindigde in een anticlimax. Helaas hebben we geen sponsorbedrag gewonnen bij Mantel.com. Een prachtige pitch, maar zoveel mooie initiatieven. Villa Pardoes was er daar één van. Leerzaam was het zeker en wat hebben we heerlijk gefietst met een groot deel van het team.

Nog even heerlijk nagenieten met dit filmpje. We hebben een geweldige fietstocht volbracht afgelopen vrijdag!

10 februari:

Daar zijn ze dan! De bidons zijn binnen!! Deze prachtige en kwalitatief goede bidons verkopen wij voor maar €5! Met deze aankoop krijgt u niet alleen een mooie corlaer cycling bidon, maar helpt u ons ook om ons doel te realiseren; zoveel mogelijk geld ophalen voor Villa Pardoes!!! Mail ons, stuur een bericht, of kom gezellig langs en krijg een unieke corlaer cycling bidon!

13 februari:

Onze startlocatie staat inmiddels vast! Op vrijdag 9 juni 2017 vertrekken wij richting de Vogezen in Frankrijk. Vanuit het plaatsje Metzeral fietsen wij in 8 dagen terug naar Nijkerk. Ook kunnen wij alvast verklappen dat op zaterdag 17 juni 2017 de slotetappe zal vertrekken vanaf Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Zet deze datum alvast in jullie agenda!

Onze eerste overnachting is mede mogelijk gemaakt door Mark de Vries van Moto-Hotel du Col de Bussang. Hij heeft ons geholpen bij het vinden van de perfecte startlocatie en neemt een groot deel van de kosten voor zijn rekening. Hartelijk dank hiervoor!

19 februari:

Vandaag heerlijk gefietst met een groot gedeelte van de groep! Zelfs met regen hebben deze toppers gefietst!

Kijk ook nog eens op de Facebook pagina van Corlaer Cycling team met veel meldingen in maart over nieuwe sponsoren!

2 april:

Vandaag hebben wij met het team een fietsclinic gehad van Gijsbert Bast en Gert Willigenburg. Het was super leerzaam en wat een heerlijk fietsweer! Gijsbert en Gert onwijs bedankt!

Klik hier voor een leuk actie -filmpje.

5 april:

Wij zijn er klaar voor ladiesnight De Laak Nijkerkerveen.

We hebben de Ladies Night in De Laak Nijkerkerveen afgesloten met het uitreiken van de twee hoofdprijzen. De winnares van de hotelovernachting in Hotel & Gasterij De Roode Schuur was gelukkig nog aanwezig.

De overnachting op Recreatiepark de Boshoek is gevallen op lotnummer 968. De persoon die in het bezit is van dit nummer mag zich bij ons melden.

8 april:

Vandaag mochten wij met het team broodjes hamburger verkopen, meehelpen met de verloting en een presentatie geven in de Stichting Businessclub Sparta Nijkerk van Sparta Nijkerk. Hiermee hebben wij bijna € 700,- opgehaald voor Villa Pardoes.

9 april:

Zojuist zijn we gestart met deel 2 van de clinic. Vandaag gaan we richting de Amersfoortse Berg om te oefenen met klimmen en schakelen. Gijsbert Bast en Gert Willigenburg bedankt!

10 april:

De inschrijving is officieel geopend! Mail ons nu en doe mee aan dit fantastische evenement waarbij je niet alleen ons steunt bij de laatste etappe, maar natuurlijk ook Villa Pardoes! Hopelijk zien we jullie over 2 maanden aan de start!

17 april:

Vandaag stond dus de Pijpers Bronbemalingen B.V. Paasrit van VOEK Nijkerk op het programma. Het team heeft goed gepresteerd en iedereen kan weer 80 belangrijke trainingskilometers bijschrijven.
Zie hier ons filmpje!

21 april:

Vanmiddag gaan we weer lekker trainen met het team. Ook kijken we nog even terug op een mooie avond in De Waegh. We hebben hard gewerkt en een mooi bedrag bij elkaar verdiend voor Villa Pardoes.

23 april:

Gisteren heeft een deel van ons team geholpen bij de Halve van Nijkerk! Wat ontzettend gaaf om te doen! We hebben alle sportievelingen voorzien van water, de weg afgezet en de mensen aangemoedigd! De organisatie bedankt en de hardlopers: respect, vooral met die harde wind!

11 mei:

Vandaag kwam Ben de Ruiter Tweewielers bij ons langs voor een spoedcursus banden wisselen. Daarnaast heeft hij een handig filmpje met ons gedeeld zodat de fietsen goed schoon blijven ;-) Bedankt Ben!

12 mei:

Vandaag hebben we goed getraind ondanks een valpartij op de Slichterhorstenweg. Een prachtige rit door Garderen. Helaas was het team niet compleet door blessures of verdrietige privé omstandigheden. Sterkte en/of beterschap toppers!

25 mei:

Vandaag hebben we deelgenomen aan de Profile Ridder Heuveltocht van VOEK Nijkerk. Wat een prachtige tocht en wat is er goed gefietst door het team. Ruim 100 km stond er terug in Nijkerk op de teller. Een serieuze training voor de expeditieweek. Nog 2 weken

30 mei:

Vandaag mochten alle leerlingen van Expeditie Corlaer naar Young Impact Celebration in Ziggo Dome Amsterdam. Uiteraard waren wij er ook bij. In verband met de reisweek kon niet iedereen mee, maar wat hebben we genoten van: Sam Feldt, Ronnie Flex, Ruud Feltkamp, Maan, Rico Verhoeven, Streetlab en nog veel meer…

9 t/m 17 juni: De grote expeditie fietstocht van het Corlaer Cycling team!

Zie op deze website het reisverslag van Expeditie Corlaer Cycling.
Ook op de Facebook pagina zijn heel veel verslagen, foto’s en filmpjes te zien!

17 juni: Uit het reisverslag:

….”Alle deelnemers aan de slotetappe, behalve het team zelf, vertrokken naar het plein waar ze ons zouden opwachten. Wij zelf bleven nog even wachten. We gingen met z’n allen in een kring staan met de armen om elkaar heen. Bas van de Pol hield een prachtig praatje. Het ontroerde ons allemaal dat we dit gedaan hadden. Sommige hebben enorm moeten afzien, andere hielpen elkaar goed, maar bovenal stonden we daar als een team. Als een team dat het hele jaar keihard heeft gewerkt om een prachtig bedrag op de cheque te schrijven. We hebben het met z’n allen gedaan. Het laatste stuk was ontzettend bijzonder om te fietsen. De politiemotor reed voorop met zijn sirenes aan. Langs de kant stonden allemaal mensen die klapten en ondertussen kwamen we steeds dichterbij het plein. We fietsten vanaf de Vrijheidslaan het plein op. Het stond helemaal vol. Het was een prachtig moment. Iedereen omhelsden elkaar, familie en vrienden. Na dit prachtige onvergetelijke moment werden we op het podium geroepen. Als eerste alle coaches en begeleiders die deze prachtige week maar vooral dit onvergetelijke project hebben waargemaakt. Daarna werden wij het podium opgeroepen. Daar stonden we. Armen om elkaar heen, als een prachtig team. We hadden het gehaald! Daar stonden we dan op het podium. Klaar om het bedrag op de cheque te schrijven en die te overhandigen aan Villa Pardoes. Eerst werd er een nul opgeschreven (we gingen van achter naar voren), toen nog een nul en daarna nog een nul. Toen werd er een 1 voor gezet. En daarna kwam er een 6 tussen. We hebben €16.000 opgehaald!

Een luid gejoel en vooral het verbaasde gezicht van de directeur van Villa Pardoes was prachtig. We overhandigden de cheque waarmee hij en Villa Pardoes 8 gezinnen mee kunnen helpen.Er werden foto’s gemaakt en daarna gingen we samen met een aantal fietsers eten bij Anders. De ouders hadden een pastabuffet (zelf)gemaakt. Dit was heerlijk en het was echt genieten.

We hebben echt genoten van deze dag, deze week en het hele jaar dat wij deel hebben mogen uitmaken van dit project. We hebben talloze dingen bijgeleerd, waarvan vele ze anders nooit hadden gedaan. We hebben gelachen, genoten en veel plezier gehad. Iedereen die heeft gesponsord, geholpen en dit project heeft mogen waarmaken ontzettend bedankt voor dit onvergetelijke jaar! We hebben genoten!

18 juni:

Een mooi stukje in het AD.nl over Corlaer Cycling team http://www.ad.nl/…/zweten-en-klimmen-voor-het-goede-doel-i…/

22 juni:

Na een fantastisch jaar, mochten we vanavond onze certificaten gaan tekenen 🎉

Zie hier de bewegende beelden!

 

verbergen
 

Reisschema
DagVluchtnummerVertrekvannaar
09-06-2017
17-06-2017
Opmerkingen
Reisprogramma
DatumOpmerkingen
09-06-2017

Vrijdag 9 juni 2017:

Vertrek van Expeditie team Corlaer Cycling!
Zie hier hun reisverslag.

17-06-2017

Zaterdag 17 juni 2017:

Aankomst van Expeditie team Corlaer Cycling!

Deelnemers
GeslachtNaamSchoolLocatieBevestigd
MTigo Renes Corlaer CollegeNijkerknee
VFemke BroersmaCorlaer CollegeNijkerknee
VLincy van MiddendorpCorlaer CollegeNijkerknee
MPepijn BlokzijlCorlaer CollegeNijkerknee
MCas OnlandCorlaer CollegeNijkerknee
MThomas van DijkCorlaer CollegeNijkerknee
VEsmee KraaijkampCorlaer CollegeNijkerknee
VLisa van ZessenCorlaer CollegeNijkerknee
MTwan van de BuntCorlaer CollegeNijkerknee
VNikki GraafCorlaer CollegeNijkerknee
MPatrick MeernikCorlaer CollegeNijkerknee
VSterre BlokCorlaer CollegeNijkerknee
Coaches
Heleen van´t BoschCorlaer College
Bas van de PolCorlaer College
Reisverslag
Handige links


Galerij