Expeditie Kikano

Hallo, wij zijn Expeditie Kikano.

Op deze pagina zullen wij ons aan jullie voorstellen en jullie op de hoogte houden van onze activiteiten en het doel van onze expeditie.

4 juli 2016:

Hierbij willen we voorstellen: het nieuwe team KiKano 2016-2017!
Carlo, Femke, Emma, Romy-Jane, Yousra, Femke, Simon, Rachel, Mandy, Anne, Tess, Sanne, Benjamin, Anouk en Cas. Dit jaar onder leiding van de teamcoaches Stef Veenstra en Sanne Berculo.

fb1

Vorige week vrijdag hebben we elkaar al een beetje leren kennen in de vorm van een introductiemiddag. In het begin een beetje aftasten maar al snel waren we een team met een doel. …

lees meer

Hallo, wij zijn Expeditie Kikano.

Op deze pagina zullen wij ons aan jullie voorstellen en jullie op de hoogte houden van onze activiteiten en het doel van onze expeditie.

4 juli 2016:

Hierbij willen we voorstellen: het nieuwe team KiKano 2016-2017!
Carlo, Femke, Emma, Romy-Jane, Yousra, Femke, Simon, Rachel, Mandy, Anne, Tess, Sanne, Benjamin, Anouk en Cas. Dit jaar onder leiding van de teamcoaches Stef Veenstra en Sanne Berculo.

fb1

Vorige week vrijdag hebben we elkaar al een beetje leren kennen in de vorm van een introductiemiddag. In het begin een beetje aftasten maar al snel waren we een team met een doel.
Jullie gaan meer horen van deze toppers in het nieuwe schooljaar.

fb2

fb3

Kick off 9 september 2016

Na de openingswoorden van Dhr. Ronald Schaefer en de uitreiking van de team shirts hebben de Expeditie teams van Expeditie Corlaer 7 (2016-2017) een aantal samenwerkings-opdrachten uitgevoerd om de teamspirit te versterken: Een stokkenspel, trustfall, muizenval, zenuwbal, boogschieten en een filmopdracht stonden deze middag op het programma. De middag werd vrolijk afgesloten met het maken van mooie teamfoto’s.

kick_off_site_1727

kick_off_site_1800

En dit zijn onze coaches: Sanne Berculo en Stef Veenstra

kick_off_site_1804

7 oktober:

Vandaag hebben wij voor het eerst gevaren met de nieuwe boot. Aan het begin was het even wennen maar stapje voor stapje ging het steeds beter.

fb4_07-10

fb5_07-10

fb6_07-10

28 oktober:

In de herfstvakantie hebben wij onze eerste actie gehad namelijk lege flessen ophalen. Daarbij hebben we het eerste beetje geld al binnen.

1 november:

Wij hebben ons doel gekozen. Wij gaan roeien voor stichting Opkikker! Wij gaan proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Opkikker!

logo_OPKIKKER_def

18 november:

Wij hebben dit jaar voor het doel Opkikker gekozen omdat wij graag eens wilde roeien voor een ander doel. Met dit doel kunnen wij ook dichterbij de zieke kinderen komen en dat leek ons heel mooi. Met stichting Opkikker kunnen wij niet alleen kinderen met kanker helpen, maar ook kinderen met andere ziektes of aandoeningen!

27 november:

Afgelopen zaterdag hebben Romy-Jane en Anne zwarte piet gespeeld op school. Hierbij hebben we een kleine opbrengst verdient voor stichting Opkikker, ons doel dat wij steunen. Het was super leuk om te doen.

fb8_pieten_27-11

2 december:

Als je iets lekkers wil voor de feestdagen, bijvoorbeeld een speculaastaart voor sinterklaas of een taart voor een verjaardag van uw zoontje of dochter dan kan uw dat bij ons bestellen! Stuur ons een berichtje dan kunnen we samen een goede prijs bedenken dat geld gaat naar het goede doel Opkikker!

fb9_taart_02-12

2 december:

Kerstmis komt eraan, tijd voor gezelligheid in huis. Koop een leuk houten kerstboompje en steun hiermee ons goede doel, Stichting Opkikker! Te bestellen met of zonder lichtjes, ook te verkrijgen op de Kerstmarkt van 10 December in Nijkerk.
Prijzen:
met lichtjes: €10,00
zonder lichtjes: 7,50

fb10_boom_02-12

Het promotiefilmpje is klaar!! Wat vinden jullie ervan?

https://www.facebook.com/271663522907083/videos/621965074543591/

Tekenen overeenkomsten 21 december 2016

kikano-ondertekenen1

kikano-ondertekenen2

13 januari:

De nieuwsjaarsdag van afgelopen woensdag was een groot succes. De leerlingen van SP1A hebben bij elkaar 1 opkikkerdag bij elkaar gedoken. Op naar de volgende actie.

13 januari:

Op 14 januari is er bij de Nautilus health club in Nijkerk de official club launch Bodypump georganiseerd. We gaan bodypumpen met een grote groep voor opkikker, kom langs en doe mee!
Het adres is: Oude Barneveldsweg 65, het begint om 09:30 tot 12:00.
€5,00 entree gaat naar stichting Opkikker.

10 februari:

Hallo allemaal!

Vandaag hebben wij weer een succesvolle kantineverkoop achter de rug. We hebben maar liefst 860,70 euro opgehaald ! Dit maakt dat wij met alle kantineverkopen tot nu toe al 1642,50 euro in totaal hebben opgehaald. Dit zijn 3 nieuwe opkikkerdagen erbij !
Met dank aan de MacDonald’s Nijkerk.

17 maart:

Vandaag hebben wij onze laatste kantineverkoop gehad. Wij hebben hier kipnuggets en kaassoufflés verkocht. De verkoop van de kipnuggets is mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Nijkerk. We hebben met deze kantine verkoop €370,45 opgehaald. Dus met alle kantineverkopen samen hebben wij nu al €2012,95 opgehaald voor stichting Opkikker! Dit zijn dus al vier Opkikker dagen!

31 maart:

Vandaag hebben we presentaties gegeven over de roei-estafette die 15 tot en met 19 mei plaats gaat vinden, de volgende basisscholen doen mee: Rehobothschool, Holk, Maranatha, Ichtus, de Vuurvogel, de Wingerd en de van Rootselaarschool.

We zijn benieuwd welke klas gaat winnen, jullie ook?
Alvast bedankt voor jullie inzet en veel succes!
Groet team Kikano!

7 april:

Afgelopen woensdagavond hebben we de plannen van de vaarweek en wat we afgelopen tijd gedaan hebben gepresenteerd aan onze: ouders, familie & vrienden. We vonden het spannend om te doen maar het is ons uiteindelijk gelukt!

15 april:

Afgelopen vrijdag hebben een paar toppers van Team Kikano hard getraind bij sportschool The Next. Dit zal de komende tijd vaker geburen.
Hartelijk bedankt M En M TheNext dat jullie dit voor ons mogelijk maken!

21 april:

De indeling voor de roei-estafette is al bekend, op de volgende dagen komen leerlingen van groep 8 drie uur lang roeien voor het goede doel Opkikker!

Dinsdag 16 mei:
Ochtend: rehobothschool: 2 klassen
Middag: Ichtus school 1 klas

Woensdag 17 mei:
Ochtend: Vuurvogel 3 klassen

Donderdag 18 mei:
Ochtend: Holk 2 klassen
Wingerd 1 klas

Vrijdag 19 mei:
Ochtend: Rootselaarschool 1 klas
Maranathaschool 1 klas

21 mei:

Afgelopen week hebben verschillende groepen 8 meegedaan aan de roei estafette! Team Kikano wil alle toppers die hebben meegedaan bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

16 juni:

Team Kikano is druk in de voorbereidingen, de laatste dingen worden geregeld. De vaarweek is al heel dichtbij, over 9 dagen gaan we al varen! Team Kikano heeft er heel veel zin in. Tijdens onze vaarweek houden we jullie natuurlijk op de hoogte!

23 juni:

25 juni t/m 4 juli: Expeditie Kikano onderweg!

Volg het verslag en bekijk onze foto’s van de vaarweek.

 

verbergen
 

Reisschema
DagVluchtnummerVertrekvannaar
25-06-2017
04-07-2017
Opmerkingen
Reisprogramma
DatumOpmerkingen
25-06-2017

Zondag 25 juni:

Vertrek van Expeditie team Kikano!
Zie hier hun reisverslag.

04-07-2017

Dinsdag 4 juli:

Aankomst van Expeditie team Kikano!

Deelnemers
GeslachtNaamSchoolLocatieBevestigd
VCarlo de Klerk Corlaer CollegeNijkerknee
VFemke HilhorstCorlaer CollegeNijkerknee
Emma MeeuwissenCorlaer CollegeNijkerknee
VRomy-Jane FlohrCorlaer CollegeNijkerknee
VYousra AslimiCorlaer CollegeNijkerknee
VFemke PolhoudCorlaer CollegeNijkerknee
MSimon van EekelenCorlaer CollegeNijkerknee
VRachel LansCorlaer CollegeNijkerknee
VMandy van de KraatsCorlaer CollegeNijkerknee
VAnne van TwillertCorlaer CollegeNijkerknee
VTess van ZoerenCorlaer CollegeNijkerknee
VSanne KaleeCorlaer CollegeNijkerknee
MBenjamin SchenkCorlaer CollegeNijkerknee
VAnouk BeelenCorlaer CollegeNijkerknee
MCasCorlaer CollegeNijkerknee
Coaches
Sanne BerculoCorlaer College
Stef VeenstraCorlaer College
Reisverslag
Handige links


Galerij