Expeditie Corlaer 7

Informatie over de Expedities schooljaar 2016 – 2017 

Lees hier het prachtige artikel van 28 juni 2017 in ‘Stad Nijkerk’:
“De expeditie heeft mij veranderd”.

Expeditie Corlaer 7 bestaat uit 6 verschillende teams van 9 tot 15 leerlingen die sectoroverstijgend (VMBO/HAVO/VWO) zijn samengesteld op basis van vrijwilligheid. De leerlingen van het Corlaer College die deelnemen zijn dus echt gemotiveerd en willen op basis van respect en wederkerigheid iets betekenen voor de maatschappij.
Ieder team staat onder begeleiding van twee teamcoaches. Aan hen de waardevolle taak om te zorgen dat er een hecht team ontstaat waarbinnen wereldwijs geleerd kan worden.
Veilig op pad met je Expeditie en allemaal weer veilig thuis komen is een uitgangspunt van Expeditie Onderwijs; lees daarom de reiswijzer ‘Wijs op reis’ zorgvuldig.

Alle informatie over de Corlaer Expedities vindt u eenvoudig terug op www.expeditiecorlaer.nl.

In het Nijkerk Nieuws van 9 september 2016:

nijkerk_nieuws-sept2016

(klik op de foto voor het artikel)

Inschrijven voor een Expeditie.
Om je in te schrijven voor een Expeditie zijn er twee stappen nodig:

  1. Je vult het digitale inschrijfformulier onder aan deze in. Na goedkeuring vind je je naam terug op de deelnemerslijst van jouw Expeditie.
  2. In de loop van jullie Expeditie ga je plannen maken voor jullie Expeditiereis, samen met de coaches en Expeditieleerlingen op avontuur. Voor deelname aan de Expeditiereis download je het Expeditie deelnameformulier (.doc). Vul dit deelnameformulier digitaal in en mail het naar ICT&E (mailadressen staan in het document). Daarna print je het formulier uit, laat het door je ouders ondertekenen en geeft het daarna, samen met een kopie van je paspoort, aan je Expeditiecoach.
    Als wij je digitale inschrijving en een het deelnameformulier (als bestand per email) hebben ontvangen zie je bij ‘deelnemers’ op jullie Expeditiepagina een groen vinkje achter je naam. Dat is voor jou en je coach de controle dat je inschrijving en deelname formulieren voor de reis 100% in orde zijn.

 

Kick off 9 september 2016

 

Na de openingswoorden van Dhr. Ronald Schaefer en de uitreiking van de team shirts hebben de Expeditie teams van Expeditie Corlaer 7 (2016-2017) een aantal samenwerkings-opdrachten uitgevoerd om de teamspirit te versterken: Een stokkenspel, trustfall, muizenval, zenuwbal, boogschieten en een filmopdracht stonden deze middag op het programma. De middag werd vrolijk afgesloten met het maken van mooie teamfoto’s.

kick_off_site_1698

Dhr. Ronald Schaefer verwelkomt leerlingen en coaches van Expeditie Corlaer 7

kick_off_site_1724

kick_off_site_1717

kick_off_site_1726

kick_off_site_1738

kick_off_site_1739

kick_off_site_1747

kick_off_site_1722

kick_off_site_1720

 

Tekenen overeenkomsten 21 december 2016

groepsfoto-alle-teams_copy

(Op de pagina’s van de teams zijn meer foto’s te vinden)


Inschrijven

NaamExpeditie Corlaer 7

Inschrijfformulier Expeditie Onderwijs 2016 - 2017

Een moment geduld aub.
Inschrijfformulier