ICT&E / Expeditie groepen / 2017 / Expeditie World…

Expeditie WWT

Hallo, wij zijn Expeditie World Wide Technology. Op deze pagina zullen wij ons aan jullie voorstellen en jullie op de hoogte houden van onze activiteiten en het doel van onze expeditie. 27 augustus: Namens het nieuwe team van expeditie WWT willen we Manon Huijssoon, Lenn Gerestein en de rest van het team van vorig hartelijk bedanken voor hun inzet. Ze hebben geweldig werk verricht. Expeditie WWT gaat dit jaar verder met twee nieuwe coaches en dertien fantastische leerlingen. Zie voor meer foto’s en nieuws ook onze facebook pagina. Kick off 15 september 2017 Uit het Nijkerk nieuws: Voor de achtste keer worden er meerdere expedities op het Corlaer College georganiseerd. Vrijdagmiddag was de aftrap. En dit zijn onze coaches: Marjelle Buitink en Elias […]

lees meer

Hallo, wij zijn Expeditie World Wide Technology.

Op deze pagina zullen wij ons aan jullie voorstellen en jullie op de hoogte houden van onze activiteiten en het doel van onze expeditie.

27 augustus:

Namens het nieuwe team van expeditie WWT willen we Manon Huijssoon, Lenn Gerestein en de rest van het team van vorig hartelijk bedanken voor hun inzet. Ze hebben geweldig werk verricht. Expeditie WWT gaat dit jaar verder met twee nieuwe coaches en dertien fantastische leerlingen.

Zie voor meer foto’s en nieuws ook onze facebook pagina.

Kick off 15 september 2017

Uit het Nijkerk nieuws: Voor de achtste keer worden er meerdere expedities op het Corlaer College georganiseerd.
Vrijdagmiddag was de aftrap.

En dit zijn onze coaches: Marjelle Buitink en Elias Bou Assi

Ons Expeditiedoel: Friends Indeed

We gaan natuurlijk niet voor niets naar India, we willen een aantal dingen bereiken die het leven van de kinderen daar weer wat mooier maakt. We hebben met elkaar bekeken wat er op het moment hard nodig is in de regio. Veel kinderen hebben nog tekort aan orthopedische hulpmiddelen dus dat wilden we in ieder geval gaan oplossen. Ook kwamen we erachter dat het maken van maaltijden op de campus erg veel geld kost. We gingen bedenken hoe we dat zouden kunnen oplossen en we kwamen tot de conclusie dat een moestuin wel eens zou kunnen helpen. De mensen die op de campus wonen kunnen dan zelf hun eigen voedsel verbouwen en het geld dat ze besparen kan weer in andere dingen zoals orthopedie of sanitair gestoken worden. Ons doel is om in totaal €25.000,- op te halen waarvan we €10.000,- willen uitgeven aan de orthopedische hulpmiddelen en de moestuin.

 

8 oktober:

Afgelopen week hadden we de ouderavond! Het begon met een mooie presentatie van Zico en Lieke.
Ook kwam Anne Legeland van Friends Indeed langs. Ze liet een presentatie zien met alles wat we moesten weten over de reis en liet de ouders ook mooie foto’s van het gebied waar we naartoe gaan.

22 oktober:

Afgelopen donderdag hebben we met zijn allen kaarsen gemaakt die we gaan verkopen. Mocht u ook nog kaarsen willen kopen, laat het ons dan weten. We hebben een prijslijst bijgesloten 😊. Ook willen we iedereen bedanken die mee hebben geholpen om aan kaarsvet te komen.

 

Het tekenen van de overeenkomsten – 12 december 2017

Met de ondertekening van de expeditie-plannen door Arend Smit (schoolleider), Caroline Heutink (projectbegeleider), de leerlingen en de coaches van de Expeditieteams, is de goedkeuring van ons plan een feit!

We wensen Expeditie WWT heel veel succes!

 

 

verbergen
 

Opmerkingen
Reisprogramma
Nog geen gegevens bekend
Deelnemers
GeslachtNaamSchoolLocatieBevestigd
VCharlotte van Hamersveld Corlaer CollegeNijkerkja
MJoël de GrootCorlaer CollegeNijkerkja
VLayla SteenCorlaer CollegeNijkerkja
MNiels GarritsenCorlaer CollegeNijkerkja
MLourens AanenCorlaer CollegeNijkerkja
MMarthijn EzendamCorlaer CollegeNijkerkja
VCaissa AartsenCorlaer CollegeNijkerkja
VJamilla MaätitaCorlaer CollegeNijkerkja
MThijn MorrenCorlaer CollegeNijkerkja
MLukas van HouwelingenCorlaer CollegeNijkerkja
MMax WilbrinkCorlaer CollegeNijkerkja
MZico NederhandCorlaer CollegeNijkerkja
VLieke SmitCorlaer CollegeNijkerkja
Coaches
Marjelle BuitinkCorlaer College
Elias Bou AssiCorlaer College
Reisverslag
Nog geen reisverslag beschikbaar
Handige links


Galerij