Expeditie Egypte (7) Reisverslag – 16 juni 2009

Vannacht gaan we vliegen..
Eerst gingen we in een busje naar het vliegveld!
We hebben gewoon de hele reis lopen zingen. Van : daar boven op een berg,, tot een potje met vet, tot er komt nog wel een Egyptenaar onder de bus…!
Dus de buschauffeur werd nogal gek.. Maar het was wel heel erg leuk. Iedereen zat mee te zingen en mee te klappen. En iedereen had de grootste lol.
Het was echt heel erg leuk! Maar iedereen vond het wel erg jammer dag we naar huis gingen.
Toch had iedereen wel weer zin om iedereen te zien!
Toen we op het vliegveld aankwamen, moesten we nog een stukje lopen met die zware koffers! Het was echt een drukte, iedereen was ook moe en wilde slapen.
We moesten wel 100 keer ons paspoort laten zien en iedereen werd gek! Toen we eindelijk hadden ingecheckt, moesten we nog 3 uur wachten.. We gingen maar een mcflurry en wat te drinken halen. Iedereen lag een beetje dood voor zich uit te staren en was moe! Toen we eindelijk het vliegtuig in mochten, zat iedereen gelukkig wel een beetje bij elkaar!
En Maryati en Meriel wilden Wit Licht kijken in het vliegtuig, maar ze waren zo moe, dat het niet lukte. Elke keer vielen hun ogen dicht. Iedereen ging slapen in het vliegtuig en zo was iedereen snel thuis. Toen we op Schiphol aankwamen was iedereen erg moe. Iedereen zat helemaal in de zenuwen om de familie weer te zien! Het was heel leuk toen we de zaal inliepen. Iedereen stond ons op te wachten! En sommige moeders moesten huilen! Iedereen was weer blij dat ze thuis waren en gingen gezellig weer naar huis toe. Het was een geweldige week daar in Egypte!
top
top

Reacties

Nog geen reacties


Reageer


Reacties op deze pagina zijn niet meer mogelijk.