Coaching

Bob als coach…. als ik er voor je mag zijn,  dan vind je me!

Sterk, vol vertrouwen, op pad, met kracht, vol in het leven, doen, denken, omarmen, daadkracht. En soms is het even op, lijkt alles te veel….
Dan is het fijn als er iemand is die naar je luistert, een arm om je heen, samen op weg naar de oplossing die er allang is, maar je nog niet zag.


Henk Orsel
Ik vroeg aan Henk, die ik een schooljaar lang coachte: “Wil je voor deze website pagina verwoorden wat ik voor je betekende?” Zijn woorden raken de kern: ‘er voor iemand zijn’. Dank.

” Bob heeft mij een jaar lang gecoacht. Elke maand spraken we elkaar en telkens merkte ik dat Bob oprecht geïnteresseerd is. Hij kan goed doorvragen en komt daarmee tot de kern van problemen. Hij is in staat om mij zelf te laten nadenken en dat motiveert. Bovenal heeft Bob passie voor zijn vak en voor mensen. Ik denk met een zeer goed gevoel terug aan dat jaar! Het heeft mij enorm geholpen in mijn werk en in mijn menszijn.”

Henk Orsel, hoofd ICT samenwerkingsstichting VO Noordoostpolder en Lemsterland


Maaike Ouboter
Je ziet het tijdens het zingen van Maaike gebeuren…. mensen worden ten diepste geraakt als woorden simpel en oprecht zijn. Dan maken woorden en klanken los wat jaren vast en verstopt zat. Ook dan is het fijn als er iemand is die luistert, je los laat en vast houdt als het nodig is. Vraag maar er maar om….. je hoeft niet alleen te dragen!

Laat me los
Ik moet nu alleen
en houdt me vast als het nodig is
In gedachten
ik zoek je in alles om me heen
maar al denk ik soms dat het zo beter is
Kan ik het niet helpen dat ik je soms mis”Top photo by Markus Reugels