Expeditie Kikano 2012-13

       
Van links naar rechts: Kevin Simonsma, Anne Linde Geurts, Jesper Boer, Nikki Visser, Madelon Kok, Lisanne de Winter, Charissa Bree, Yahno Papakonstantinou, Rodney Hop en Robin Buitenhuis. (Niet op de foto) Onze twee coaches zijn Meneer Veensta  en Meneer Jones. Wij worden ook geholpen door twee stagiaires van de Sport Academie in Amersfoort: Rudy Duinkerken en Willem Frans Heinen.
Het doel van team KIKANO
Wij doen mee aan ‘’Expeditie Corlaer’’ een project waar leerlingen zich op een ondernemende manier vrijwillig inzetten om samen iets te betekenen voor de maatschappij. Het team waar wij deel van uitmaken is een dubbele uitdaging aangegaan: de uitdaging om zelf een 10-persoonskano te bouwen en de sportieve uitdaging om in vijf dagen zoveel mogelijk kilometers te varen voor het goede doel. Het doel dat het team KIKANO wilt steunen is stichting Kinderen Kankervrij (KIKA).
Het is onvoorstelbaar dat er nog steeds zoveel kinderen (25% van de kinderen met kanker) van onze leeftijd en jonger in een welvarend land als Nederland overlijden aan kanker. Wij hebben gekozen voor Kika omdat sommige van ons ervaring hebben met kinderen die kanker hebben gehad. Dit vonden wij dus een mooi doel om ons voor in te zetten.
We hebben onszelf ten doel gesteld minimaal €60.000,- op te halen voor KIKA. Geld dat KIKA goed kan gebruiken voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker.

Reacties

Nog geen reacties


Reageer


Reacties op deze pagina zijn niet meer mogelijk.