Expeditie Team Afrika 2012-13 – Deelnemers

Coaches
Gertia Klijnsma 
Carolien Heutink 
Gerben Schoon 
Leerlingen
Iris Mark 
Kiki den Ouden 
Leonie Michielsen 
Lisette Neijmeijer 
Maaike Draaisma 
Maartje Bokkers 
Michelle Kraaij 
Quido Heerschop 
Quinten van de Wolf 
Rebekka Beukers 
Robert van Bloemendaal 
Sterre Schoon 
Tristan Jansma 

 

“Hoi! Ik ben Maartje, ik ben 14 jaar uit en ik kom uit Nijkerk. Ik denk dat ik veel zal leren van de mensen hier en de mensen in Burkina Faso, ik denk dat ik leer van de verschillen tussen de mensen en de verschillen met mijn wereld en dat van hun.”
“Haai, ik heet Rebekka. Ik ben 14 jaar oud en kom uit Bunschoten-Spakenburg. Een doel van mij is om na deze reis wat meer te weten over wat ik later met mijn leven wil doen. Ik ben gemotiveerd en gedreven om mee te doen en gaan.”
“Hallo, mijn naam is Tristan. Ik woon in Zeewolde. Van het project Burkina Faso verwacht ik dat het een leuke tijd zal zijn. Na de voorstel ronde lijkt het mij een leuke groep om mee samen te werken voor een mooi doel.”
“Hey, ik ben Sterre, ik ben 14 jaar en woon in Nijkerk. Ik hoop te beseffen dat wij het hier in Nederland echt hartstikke goed hebben. Daarom denk ik ook dat het goed is om naar het land zelf te gaan omdat we dan zelf kunnen beleven en meemaken wat voor grote verschillen er zijn tussen een derde wereld land en Nederland.”
“Hallo, ik heet Iris, Ik ben 15 jaar oud en woon in Nijkerk. Ik zit op het Corlaer College in de klas H3C. Mijn verwachtingen voor de expeditie zijn dat ik er veel van ga leren. En dat we ook wat voor de mensen daar kunnen betekenen.”
“Hallo, mijn naam is Leonie,Ik ben 14 jaar oud en woon in Nijkerk. Mijn verwachtingen voor de expeditie zijn dat het leerzaam wordt en het een bijzondere levenservaring wordt.”
“Hallo, ik ben Lisette, ik ben 14 jaar oud en woon in Nijkerk. Mijn verwachtingen voor de expeditie zijn dat we door creatieve ideeën veel geld kunnen ophalen. Maar ook dat het gezellig en leerzaam wordt.”
“Aloha, ik ben Maaike,ik ben 14 jaar oud en ik woon in Nijkerk. Mijn verwachtingen voor de expeditie zijn dat er veel tijd in gaat zitten. Maar dat we veel geld op gaan halen en van betekenis kunnen zijn voor de mensen in Burkina Faso.”
“Hallo, ik ben Michelle,ik ben 14 jaar oud en woon in Nijkerk. Mijn verwachtingen voor de expeditie zijn dat we veel voor de expeditie moeten doen. En lijkt mij de samenwerking met de mensen daar ook leuk.”
“Hallo, ik ben Robert, ik ben 14 jaar en ik woon in Nijkerk. Mijn verwachtingen van de expeditie zijn dat we als groep goed moeten samenwerken, om zo veel geld op te halen voor de mensen in Burkina Faso. Verder hoop ik de mensen daar te kunnen helpen.”
“Ik ben Quido Heerschop en ben 14 jaar oud. Ik in klas A3A op het Corlaer College in Nijkerk. Ik heb voor expeditie Burkina Faso gekozen omdat het mij een eenmalige kans lijkt. Ik wil graag wat meer bewust worden van hoe goed wij het hebben. Ook wil ik makkelijker contact kunnen leggen met bedrijven.”
“Hoi, ik heet Kiki. Ik ben 15 jaar oud en ik woon in Vathorst.
Door mee te doen aan expeditie Burkina Faso denk ik dat ik beter besef hoe super goed wij het hier hebben. Je leert dan om je niet zo druk te maken over kleine dingen. Daarom is het goed om naar Burkina te gaan, omdat je dan ziet hoe het ook kan.  Ook denk ik een super leuke tijd te hebben! Ik heb er veel zin in!”
“Ik ben Quinten, ik ben 14 jaar oud en ik woon in Vathorst. Ik doe mee aan Expeditie Burkina Faso omdat het mij heel erg leuk lijkt om iets te doen voor de mensen daar. Wat ik van deze expeditie wil leren is vooral samenwerking en ik wil besef krijgen, hiermee bedoel ik dat ik besef hoe goed wij het hebben en hoe moeilijk de mensen daar. Daarnaast word het gewoon een leuke tijd!.”

 


Reacties

Nog geen reacties


Reageer


Reacties op deze pagina zijn niet meer mogelijk.