Studiereizen Learning Circles

Studiereizen in 2015 rondom Learning Circles en samenwerkend leren:

Als waardevolle voorbereiding op de leerperiode in de Learning Circles organiseert ICT&E voor de 8e keer een studiereis naar Suriname, in de laatste week van januari 2015, om samen met alle Surinaamse collega’s samenwerkend leren te verdiepen en deze Learning Circles voor te bereiden. Naast schoolbezoeken en workshops ontdekken we natuurlijk ook het echte Suriname, de warme, vrolijke mensen en de schoonheid van het land.

top_curacao_spe_2013

In de eerste week van februari 2015 zullen een aantal Surinaamse en Nederlandse docenten hun collega’s in Curaçao bezoeken. Ook tijdens deze studiereis naar Curaçao staat centraal hoe we samen het leren over onze grenzen heen kunnen versterken. Inschrijven voor deze reizen betekent ervaringen opdoen die je een impuls geven voor járen. Je rol als docent verandert als je leerlingen de mogelijkheid en de tools wilt geven om de wereld in hun klas te halen.

Wie de passie voor leren en ambitie in zich ontwikkelende landen ervaart, wie met eigen ogen ziet wat het voor een klas in Suriname of op Curaçao betekent om internationaal samen te kunnen leren, keert anders op zijn eigen school terug.
Verdient niet elk kind een docent die wereldwijd leren mogelijk maakt?


Reacties

Nog geen reacties


Reageer


Reacties op deze pagina zijn niet meer mogelijk.