Expeditie Corlaer 6

Informatie over de Expedities schooljaar 2015 – 2016 

Expeditie Corlaer 6 bestaat uit 6 verschillende teams van 9 tot 15 leerlingen die sectoroverstijgend (VMBO/HAVO/VWO) zijn samengesteld op basis van vrijwilligheid. De leerlingen van het Corlaer College die deelnemen zijn dus echt gemotiveerd en willen op basis van respect en wederkerigheid iets betekenen voor de maatschappij.
Ieder team staat onder begeleiding van twee teamcoaches. Aan hen de waardevolle taak om te zorgen dat er een hecht team ontstaat waarbinnen wereldwijs geleerd kan worden.
Veilig op pad met je Expeditie en allemaal weer veilig thuis komen is een uitgangspunt van Expeditie Onderwijs; lees daarom de reiswijzer ‘Wijs op reis’ zorgvuldig.

Alle informatie over de Corlaer Expedities vindt u eenvoudig terug op www.expeditiecorlaer.nl.

In het Nijkerk Nieuws van vrijdag 25 september 2015:

Nijkerk_nieuws_ 25-09-15

Klik op de foto voor het artikel.

Inschrijven voor een Expeditie.
Om je in te schrijven voor een Expeditie zijn er twee stappen nodig:

  1. Je vult het digitale inschrijfformulier onder aan deze in. Na goedkeuring vind je je naam terug op de deelnemerslijst van jouw Expeditie.
  2. In de loop van jullie Expeditie ga je plannen maken voor jullie Expeditiereis, samen met de coaches en Expeditieleerlingen op avontuur. Voor deelname aan de Expeditiereis download je het Expeditie deelnameformulier (.doc). Vul dit deelnameformulier digitaal in en mail het naar ICT&E (mailadressen staan in het document). Daarna print je het formulier uit, laat het door je ouders ondertekenen en geeft het daarna, samen met een kopie van je paspoort, aan je Expeditiecoach.
    Als wij je digitale inschrijving en een het deelnameformulier (per email als pdf) hebben ontvangen zie je bij ‘deelnemers’ op jullie Expeditiepagina een groen vinkje achter je naam. Dat is voor jou en je coach de controle dat je inschrijving en deelname formulieren voor de reis 100% in orde zijn.

Tekenen overeenkomsten 16 december 2015

Exp6_tek_overeenkomst_alg1

Ronald Schaefer verwelkomt leerlingen en coaches van Expeditie Corlaer 6 (2015-2016)

Exp6_tek_overeenkomst_alg2

Vandaag zetten zij officieel een handtekening onder de overeenkomsten, namens het hele expeditieteam!


Inschrijven

NaamExpeditie Corlaer 6
Inschrijfformulier

Inschrijfformulier Expeditie Onderwijs 2016 - 2017

Een moment geduld aub.