Expeditie Corlaer 8

Informatie over de Expedities schooljaar 2017 – 2018 

Lees hier het prachtige artikel van 28 juni 2017 in ‘Stad Nijkerk’:
“De expeditie heeft mij veranderd”.

Expeditie Corlaer 8 bestaat uit 6 verschillende teams van 9 tot 15 leerlingen die sectoroverstijgend (VMBO/HAVO/VWO) zijn samengesteld op basis van vrijwilligheid. De leerlingen van het Corlaer College die deelnemen zijn dus echt gemotiveerd en willen op basis van respect en wederkerigheid iets betekenen voor de maatschappij.
Ieder team staat onder begeleiding van twee teamcoaches. Aan hen de waardevolle taak om te zorgen dat er een hecht team ontstaat waarbinnen wereldwijs geleerd kan worden.
Veilig op pad met je Expeditie en allemaal weer veilig thuis komen is een uitgangspunt van Expeditie Onderwijs; lees daarom de reiswijzer ‘Wijs op reis’ zorgvuldig.

Alle informatie over de Corlaer Expedities vindt u eenvoudig terug op www.expeditiecorlaer.nl.

Inschrijven voor een Expeditie.
Om je in te schrijven voor een Expeditie vul je het digitale inschrijfformulier onder aan deze pagina in. Als wij je digitale inschrijfformulier hebben ontvangen zie je bij ‘deelnemers’ op jullie Expeditiepagina een groen vinkje achter je naam. Dat is voor jou en je coach de controle dat je inschrijving voor de reis 100% in orde is.

 

Kick off 15 september 2017

 

Klik op de foto voor het nieuwsbericht van 15 september 2018

En lees ook hier nieuws over de kickoff:

Expeditie Corlaer beleeft zijn kickoff

 

 

Het tekenen van de overeenkomsten – 12 december 2017

 

Met de ondertekening van de expeditie-plannen door Arend Smit (schoolleider), Caroline Heutink (projectbegeleider), de leerlingen en de coaches van de Expeditieteams, is de goedkeuring van de plannen een feit!

We wensen alle expeditieteams heel veel succes!


Inschrijven

NaamExpeditie Corlaer 8

De inschrijving is gesloten.

Inschrijfformulier