Expeditie Cycling

Hallo, wij zijn Expeditie Cycling van het Corlaer College.

Info over het team:

Al dit kunnen we natuurlijk niet zonder enthousiaste leerlingen en begeleiders. De coaches van Expeditie Corlaer Cycling zijn Bas Buiting, Bas van de Pol en Heleen van ‘t Bosch. De leerlingen van Expeditie Corlaer Cycling zijn Baruch Schaefer, Bram Veltink, Esmé Nahon, Fleur Hogeveen, Harmke van Veen, Jorick Schotsman, Koen Heijnen, Mees van de Wolfshaar, Pim Feddema, Suzette van der Struijs, Thijs Kortes en Tom van de Veen.

Wij hebben een hele leuke groep enthousiaste leerlingen die allemaal een steentje bijdragen aan de expeditie. We hopen dat iedereen elkaar wil helpen en dat zal straks ook nodig zijn tijdens het fietsen. …

lees meer

Hallo, wij zijn Expeditie Cycling van het Corlaer College.

Info over het team:

Al dit kunnen we natuurlijk niet zonder enthousiaste leerlingen en begeleiders. De coaches van Expeditie Corlaer Cycling zijn Bas Buiting, Bas van de Pol en Heleen van ‘t Bosch. De leerlingen van Expeditie Corlaer Cycling zijn Baruch Schaefer, Bram Veltink, Esmé Nahon, Fleur Hogeveen, Harmke van Veen, Jorick Schotsman, Koen Heijnen, Mees van de Wolfshaar, Pim Feddema, Suzette van der Struijs, Thijs Kortes en Tom van de Veen.

Wij hebben een hele leuke groep enthousiaste leerlingen die allemaal een steentje bijdragen aan de expeditie. We hopen dat iedereen elkaar wil helpen en dat zal straks ook nodig zijn tijdens het fietsen. Het zal een pittige uitdaging worden, dus zullen elkaar moeten ondersteunen en helpen. Ook om gezamenlijk onze doelen te bereiken.

Volg ons ook op onze Facebook pagina.

Kick off 20 september 2019

Vandaag is het startsein gegeven voor de tiende editie van Expeditie Corlaer met een kick-off.

Expeditie Kikano heeft de eerste uitdaging gewonnen van alle deelnemende groepen van Expeditie Corlaer.
Door de hele binnenstad heen werden spelletjes gedaan, zoals het beklimmen van de Nijkerkse toren.
Op het Molenplein werd een groepsfoto gemaakt.

Het tekenen van de overeenkomsten –  13 december 2019

Met de ondertekening van de expeditie-projectplannen door onszelf, onze coaches, en Ronald Schaefer namens de schoolleiding, is de goedkeuring van onze plannen een feit!

Ons Expeditiedoel

Ons doel waarvoor we geld inzamelen is het Prinses Máxima waar ze kinderen met kanker behandelen vanuit heel Nederland.
Elk kind met kanker in Nederland gaat voor behandelingen naar het Prinses Máxima Centrum. Bij het Prinses Máxima Centrum proberen ze het voor de kinderen het zo leuk mogelijk maken naast de behandelingen.

Acties

We hebben nu een aantal acties gedaan. We hebben een bingoavond georganiseerd, we hebben kerstpakketten voor jumbo ingepakt, we hebben kiprollades verkocht, we gaan een diner organiseren in de postkamer en we hebben geholpen bij de STSN dag. (Zie foto’s bingo op Facebook).

De hoofdsponsoren 

Onze hoofdsponsoren zijn: TH Klimaat, Jumbo Veltink, Covebo, De Mannies, 2 Organize and wedding planners, Administratiekantoor VDB, Ben de Ruiter, HLE Bouw en Stichting Weeshuis.

De tocht (van 4 t/m 12 juni)

Op 5 juni vertrekken wij naar Frankrijk, om daar de Mont Ventoux te gaan beklimmen voor het Prinses Máxima centrum.  We gaan ongeveer 800 km fietsen, in Frankrijk gaan we dan 1 dag de Mont Ventoux beklimmen en voor de rest er om heen fietsen. We hebben maar 1 dag waar we onder de 100 km zullen fietsen ( zeg maar onze rustdag ). Waardoor we de volgende dagen weer hard aan de bak kunnen gaan. 

Wij slapen op de Camping Le Ventoux, dat zit dicht bij de Mont Ventoux. Niet in tenten maar in van die kleine Tiny huisjes waar je ongeveer met z’n 4 in kan slapen. Natuurlijk hebben we ook eten nodig om voor/tussendoor/daarna te kunnen eten. Ook hebben wij onze coaches die heerlijk voor ons gaan koken, want zelf na zo’n dag? Kunnen wij geen eten meer maken. 

Waar wij heel erg blij mee zijn zijn onze fietsen van Ben de Ruiter! Onze mooie fietsen van het merk Giant. Deze fietsen hebben wij als bruikleen dus hij is niet echt van ons. Aan het einde van het schooljaar kunnen wij hem voor een mooi prijsje mogen mee nemen. Als er dit jaar een ongeluk gebeurt met je fiets ben je wel gewoon verzekerd.

 

verbergen
 

Reisschema
DagVluchtnummerVertrekvannaar
05-06-2020FR650619.40 uur - 21.30 uur Eindhoven Airport Marseille Provence Airport
12-06-2020FR650517.30 uur - 19.15 uur Marseille Provence AirportEindhoven Airport
Opmerkingen
Reisprogramma
DatumOpmerkingen
05-06-2020

Vrijdag 5 juni:

Heenvlucht:
Eindhoven Airport – Marseille Provence Airport

Vluchtnummer  FR6506
19.40 uur – 21.30 uur

Bas en Bas zullen vertrekken op woensdag 3 juni met de volgauto’s.

Volg ons in het reisverslag Frankrijk juni 2020!

12-06-2020

Vrijdag 12 juni:

Terugvlucht:
Marseille Provence Airport – Eindhoven Airport

Vluchtnummer  FR6505
17.30 – 19.15 uur

Deelnemers
GeslachtNaamSchoolLocatieBevestigd
MBram Veltink Corlaer CollegeNijkerk
VFleur Hogeveen
MJorick Schotsman
MBaruch Schaefer
VSuzette van der Struijs
VEsme Nahon
MThijs Kortes
VHarmke van Veen
MKoen Heijnen
MTom van de Veen
MPim Feddema
MMees Wolfshaar
Coaches
Heleen van t BoschCorlaer College
Bas BuitinkCorlaer College
Bas van de PolCorlaer College
Reisverslag
Handige links
Galerij