10 jaar ICT&E

Op 1 september 2010 bestaat ICT&E 10 jaar

En dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, want ICT&E heeft in die 10 jaar een bijzonder plek in het Nederlandse en internationale onderwijs verworven. Het feit dat ICT&E / Bob Hofman op 10 maart van dit jaar de IPON Award kreeg uitgereikt zien we dan ook als een kroon op het werk.

ICT&E is actief in 42 landen waar we samenwerken met honderden scholen, docenten en leerlingen aan het vormgeven van ICT-rijk, grensverleggend onderwijs. Het Global Teenager Project van IICD, de Suriname- en digiborden-reizen, OpMaat, Expeditie Corlaer, de Kennisnet SO-ambassadeurs en iEARN zijn slechts enkele van de vele projecten en activiteiten. Wat we in die 10 jaar bereikt hebben is het resultaat van die samenwerking. Terwijl Bob met zijn koffer over de wereld trekt, heeft Dini alle zorg voor het thuisfront en ondersteunt Ria daadkrachtig het wereldwijde netwerk; teamwork dus!

Wie jarig is trakteert!
In het schooljaar 2010-2011 biedt ICT&E opnieuw een opleiding ICT-coördinator SO/PO/VO aan. Het is de 25e opleiding waarin we de 500e ICT-coördinator  certificeren! Daar ICT en Internationaliseren hand in hand gaan, mag een van de deelnemers aan deze opleiding op onze kosten mee met de 2011 Surinamereis.

En de winaar is: ……. Tom Stoute.
Op 3 november ontving de winnaar zijn prijs:  de studiereis naar Suriname in januari 2011.
Lees verder.